MMS SOFTWARE

Software voor de KMO

LG staat momenteel niet al te hoog aangeschreven als het gaat om het up-to-date houden van oudere smartphones. Het is enkele jaren gelden een tijd wat beter gegaan, maar de laatste twee jaar is dit weer weggezakt. In een persbericht heeft LG nu bekend gemaakt dat in Zuid Korea een software update center is geopend waar personeel volledig gericht is op het ontwikkelen van updates.

In de tijd dat LG voor Google de Nexus smartphones mocht produceren, ging het LG op de smartphone markt behoorlijk voor de wind. De ervaring die LG op heeft kunnen doen met de ontwikkeling en productie van Nexus smartphones was ook zichtbaar in eigen smartphones. Tot dan toe had LG een niet al te beste reputatie op het gebied van het verstrekken van software updates voor bestaande toestellen. In de tijd dat LG voor Google de Nexus smartphones mocht ontwikkelen en produceren, trachtte LG van deze slechte reputatie af te komen en is er een periode geweest dat LG haar toestellen behoorlijk goed up-to-date hield. Dat is echter in de afgelopen jaren weer ingezakt.

Vandaag heeft LG bekend gemaakt dat op de LG campus in Seoul een Software Update Center is geopend. Hier zijn medewerkers opgesteld om zich geheel bezig te kunnen houden met het ontwikkelen van software updates voor alle producten van LG, ook smartphones. Het eindelijke doel is dat LG in staat is om sneller updates uit te kunnen gaan rollen.

Gelijktijdig met de bekendmaking dat in Soeul een Software Update Center heeft geopend, heeft LG het nieuws naar buiten gebracht dat de LG G6, het toptoestel van LG van vorig jaar, binnen een maand een update naar Android 8.0 Oreo zal gaan ontvangen. Daarmee is LG overigens nog rijkelijk laat, aangezien de meeste concurrenten van LG hun toptoestellen van vorig jaar al van een update naar Android 8.0 Oreo hebben voorzien.

Tags : Onfact online facturatie