MMS SOFTWARE

Software voor de KMO

Door - admin

Wat is een alleen internet abonnement

Ben je op zoek naar een goed internet abonnement waarbij je gewoon goed internet krijgt en zonder teveel moeite deze kan aanvragen? Of wil jij gewoon snel en stabiel internet thuis? Bij een alleen internet abonnement krijg je alleen een losse verbinding zonder dat je televisie en/of telefonie worden toegevoegd in je abonnement. Het hebben van deze losse verbinding betekent dat je minder hoeft te betalen voor je internet provider. In deze blog zullen we aantal internetproviders met alleen internet abonnementen verder toelichten.

De goedkoopste abonnementen met alleen internet

De goedkoopste internet provider met alleen internet is youfone. Het pakket van Youfone bevat 30 MB/S ADSL en heeft een aanbieding voor 9 maanden met 7 euro korting per maand. Youfone levert een snel en stabiel internet via het KPN-netwerk en andere onafhankelijke netwerken. Budget Alles in 1 volgt ADSL met een pakket van 100 MB/s ADSL en heeft een aanbieding van 6 maanden voor €18,50 in plaats van de maandelijkse prijs van €32,50 euro. Ook biedt Budget Alles-in-1 gratis TV aan. Internet Provider T-Mobile sluit de top 3 af met een pakket van 50 MB/s zonder aanbieding met een maandelijks prijs van €30,00 euro.

Ziggo alleen internet abonnement

Een internetprovider die betrouwbare en snelle losse internetverbindingen levert is Ziggo. Met het alleen internetabonnement van Ziggo kun je al vanaf 25 MB/s een internetverbinding afsluiten tot maar liefst 1GB op sommige adressen. Check dus altijd met de postcodechecker welke internetverbindingen worden geleverd aan jouw huisadres. Verder krijg je bij het alleen internetabonnement van ziggo ook een digitaal of analoog televisie signaal meegeleverd. Ook kan je gebruik maken van TV kijken online via de Ziggo app. Dit televisiesignaal krijg je gratis meegeleverd waar je dus geen gebruik van hoeft te maken als je dit niet wilt. Alleen internet van Ziggo is in vergelijking met andere internetproviders minder voordelig. Wel kan je een stabiele en snelle internetverbinding verwachten en die voor een groot gedeelte bestaat uit glasvezel.

KPN alleen internet abonnement

KPN is de tegenhanger van Ziggo op het gebied van alleen internet. Bij KPN krijg je het internet namelijk geleverd via de telefoonlijn in plaats van de COAX kabel. Een Coaxkabel wordt vaak gebruikt voor hoogfrequente signalen zoals een televisiesignaal. Ook heb je bij KPN de mogelijkheid om echt een losse internetverbinding af sluiten, zonder een verplicht televisiesignaal met en/of vast bellen. Vaak profiteer je de eerste maanden van een welkomstkorting en aanbiedt wanneer je overstapt naar KPN.

 

In dit artikel hebben we je een aantal voorbeelden gegeven van alleen internet abonnementen. We hopen dat je een beter inzicht hebt gekregen welke abonnementen er beschikbaar zijn. Kies voor een alleen internet abonnement dat ook echt past bij jouw behoeftes en wensen.